Vuonna 1971 Oulaisissa rippikoulun käyneitten tapaaminen

22.4.2021 09.34

Mikäli koronaviruksen leviämistä ehkäisevät rajoitukset sallivat, 50 vuotta sitten Oulaisissa rippikoulun käyneitten tapaaminen järjestetään Oulaisten kirkossa ja seurakuntakodilla sunnuntaina 29.8.2021 klo 10 alkaen. Jumalanpalveluksen jälkeen on valokuvaus ja lounas sekä yhteistä ohjelmaa seurakuntakodilla. Myös puoliso tai muu läheinen on tervetullut.

Tapaamiseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan Oulaisten kirkkoherranvirastoon viimeistään torstaina 12.8.2021, sähköpostitse: oulainen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi tai puhelimitse: 08-4797420. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan yhteystiedot (puhelinnumero ja s.postiosoite) ja mahdolliset erityisruokavaliot. Lounaan ja valokuvauksen maksu kerätään juhlan yhteydessä.

EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi jokaisen rippikoulun käyneen tavoittaminen henkilökohtaisella kutsulla on tullut selvästi haastavammaksi. Tämän vuoksi tietoa kokoontumisesta pyydetään kertomaan mahdollisimman monelle, jota asia saattaisi koskea, vaikkei itse juuri tähän ikäluokkaan kuuluisikaan.

Mikäli haluaisit osallistua päivän ohjelman suunnitteluun, voit ilmoittautua Oulaisten kirkkoherranvirastoon 14.5.2021 mennessä (yhteystiedot yllä). Suunnittelutyöryhmä kokoontuu erikseen sovittavana ajankohtana.