JUMALANPALVELUS

La 15.6.: Konfirmaatiomessu klo 14

Kolehti: Taloudellista tukea tarvitsevien lapsiperheitten tukemiseen oman seurakunnan diakoniatyön kautta

Lisätiedot: liturgi Rami Niemi, kanttori Asta Ylikoski. 2. rippikoulun konfirmaatio.

Su 16.6.: Messu klo 10

Pyhän Kolminaisuuden päivä. Salattu Jumala

Evankeliumi: Joh. 3:1-15

Liturginen väri: Valkoinen

Kolehti: Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta

Lisätiedot: liturgi Mari Jussi-Pekka, kanttori Asta Ylikoski. Kirkkokahvit.

La 22.6.: Juhannuspäivän messu klo 12 (huom. aika)

Johannes Kastajan päivä. Tien raivaaja

Evankeliumi: Luuk. 1:57-66

Liturginen väri: Valkoinen

Kolehti: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta

Lisätiedot: liturgi Rosa Teräväinen, kanttori Heidi Löppönen. Kirkkokahvit.

Su 23.6.: Messu klo 10

2. sunnuntai helluntaista. Katoavat ja katoamattomat aarteet.

Evankeliumi: Luuk. 16:19-31

Liturginen väri: Vihreä

Kolehti: Inkerin kirkon tukemiseen Venäjällä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta

Lisätiedot: liturgi Rosa Teräväinen, kanttori Heidi Löppönen.

Kastettu:

Neea Jasmiina Vatjus-Anttila

Jasper Leo Ilmari Vuoti

Hautaan siunattu:

Martti Hekkala 87 v.

TAPAHTUMAT

Ke 12.6.: Kesäillan hartaus kirkkomaalla klo 18. Säävaraus.

Ti 25.6.: Pyhäjokilaakson kuuloyhdistyksen ja kuulokerhon kesäretki Ouluun. Lähtö srk-kodilta klo 8.30. Ilmoittautuminen Aila Piltoselle puh. 040-5584049 to 20.6. mennessä. Yhdistyksen jäsenille ilmainen bussikyyti, muille 20 euroa.

MUSIIKKITILAISUUDET

La 15.6.: Ehtoosoitto kirkon rappusilta klo 18. Oulaisten Puhallinorkesterin soittajat. Säävaraus.

Kesäillan sävelet keskiviikkoisin klo 18

19.6.: Arto Löppönen, baritoni & Heidi Löppönen, urut ja piano (kirkko)

26.6.: Antti Tikkanen, viulu & Minna Pensola, viulu; Anna Laakso, piano (seurakuntakoti)

3.7.: Wanhat Wirret: Janne Nietula, trumpetti & Veli Ainali, urut ja harmooni (kirkko)

10.7.: Suvilinnun laulut – yhteislauluilta, säestää Tapani Tirilä. Vapaaehtoinen kolehti KUA:lle (kirkko)

17.7.: Riikka Yli-Kotila, kanteleet (kirkko)

24.7.: Elias Niemelä, urut (kirkko)

31.7.: Tomi Punkeri, baritoni & Juho Punkeri, tenori; Mari-Anne Telkki, piano (seurakuntakoti)

7.8.: Duo Jääskelä: Elina Jääskelä, piano & Janne Jääskelä, viulu (seurakuntakoti)

14.8.: Oulaisten Nuorisokuoro (kirkko)

Tilaisuuksien yhteydessä kesäillan hartaus

RYHMÄT JA YHDESSÄOLO

To 13.6. ja to 20.6.: Viimetippa Siukkiksessa klo 11.

PERHEET, LAPSET JA NUORET

Ohjattu ja valvottu LEIKKIKENTTÄ toimii srk:n leikkikentällä 14.6. saakka ke ja pe klo 9 – 12. Kentälle voi jättää 4 – 9 –vuotiaat lapset ohjaajien valvontaan. Ilmoittautuminen paikan päällä. Pienemmille oma täysi-ikäinen huoltaja mukaan. Omat eväät, säähän sopiva vaatetus, nimellä ja puhelinnumerolla varustettu eväsreppu mukaan. Sateella toimintaa sisätiloissa Päiväpesässä. Tiedustelut puh. 040-5426470 Mervi.

Ma 17.6.: Ekavauva kerho Srk-talo klo 10.  Kaikille ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Tervetuloa!

SEURA- JA YHDISTYSTOIMINTA

Su 16.6.: Seurat Rantakadun rukoushuoneella klo 13.

Su 16.6.: Seurat ry:llä klo 13.

Su 23.6.: Seurat ry:llä klo 16.

DIAKONIAVASTAANOTTO

Diakoniavastaanoton ajanvaraus ti klo 9 – 10 puh. 044-5797426. Vastaanotolle voi tulla ainoastaan ajanvarauksella.

KIRKKOHERRANVIRASTO JA TALOUSTOIMISTO

Aukioloajat: Kirkkoherranvirasto puh. 08-4797420 ja taloustoimisto ovat avoinna ma, ti, to ja pe klo 9 – 12. Keskiviikkoisin toimistot ovat suljettuina. Osoitteemme on Keskuskatu 9, 2. kerros.

www.oulaistenseurakunta.fi