Kirkkoherranvirasto

Keskuskatu 9 , 86300 Oulainen

Aukioloajat maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 9-12. Keskiviikkoisin toimistot ovat suljettuina.

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto löytyy valtion virastotalon 2. kerroksesta. Kirkkoherranvirastossa voit asioida, jos haluat virkatodistuksen, sukuselvityksen tai haluat varata seurakunnan tiloja ja työntekijöitä kirkollisiin toimituksiin.

Kirkkoherranviraston yhteydessä on kokoushuone, jossa on 14 hengelle istumapaikat pöydän ääressä, fläppitaulu ja tarvittaessa tilaan saa myös tietokoneen ja datatykin.

Kirkkoherranvirastolla on myös diakoniatoimistot, taloustoimistot, talouspäällikön toimisto, kirkkoherran, kappalaisen, kanttorin ja lähetyssihteerin työhuoneet.

Seurakunnan tilojen varaus tapahtuu kirkkoherranviraston kautta. Kirkkoherranvirasto sijaitsee valtion virastotalon 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä.

Kirkkoherranvirastossa asioiville on parkkipaikkoja talon edessä Keskuskadun varrella.

Keskuskatu 9, 86300 Oulainen

Lähetyksen päiväkerho