Virkatodistuksen tilaus

Tilaa tästä virkatodistus sähköisesti

Maksuttomat todistukset

Kirjuri-järjestelmästä tulostettu seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä todistus ns. elää-todistus on maksuton. Maksuttomassa todistuksessa on seurakunnan jäsentä itseään koskevat perustiedot. Siihen ei merkitä muuttoja, henkilöhistoriaa eikä muita henkilöitä. Elää-todistuksen lähettämisestä ei peritä toimitusmaksua.

Maksulliset todistukset - 9 euroa

Virkatodistus maksaa 9 euroa, jos Kirjuri-järjestelmästä saatavaan todistukseen tulee laajempia tietoja esim. henkilön muuttotietoja, aviopuolison, lasten tai vanhempien tietoja. Todistukset, jotka laaditaan manuaalisesti ja niiden tietosisältö pohjautuu Kirjuri-järjestelmään ja/tai perhelehtiin, maksavat 9 euroa. Myös todistus, johon haetaan tietoja kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä muutto-, avioliitto tai kuolintietoa, maksaa 9 euroa.

30 euroa maksavat todistukset

Muista kuin yllä mainituista manuaalisesti tehdyistä todistuksista peritään 30 euroa.

Sukututkimus ja tieteellinen tutkimus

Sukututkimusta varten laaditun todistuksen perushinta on 30 euroa. Jos todistuksen tekeminen vie aikaa enemmän kuin 30 minuuttia, perushinnan lisäksi veloitetaan 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta.

Tieteelliseen tutkimukseen kirjoitetun todistuksen vähimmäishinta on 30 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, on lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta 12 euroa.

Muut maksut

Kirkkoherranviraston hallussa oleva sukuselvitystoisteen kopio maksaa 9 euroa/sivu. Toimitusmaksu on 5,50 euroa, kun virkatodistus lähetetään postitse. Maksu sisältää laskutuksen ja postituksen. Kun todistus lähetetään ulkomaille, peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut. Lähetettäessä lasku asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan erillisen laskun lähettämisestä lisäksi 5,50 euroa (lasku ja todistus eri osoitteisiin = 11 euroa). Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa.