KORONATIEDOTE 28.1.2021

Toimimme 1.12.2020 annetun tiedotteen mukaisesti 28.2.2021 saakka, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomikapitulin määräyksiä ja ohjeita noudattaen.

KORONATIEDOTE 15.1.2021

Toimimme 1.12.2020 annetun tiedotteen mukaisesti 1.2.2021 saakka, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomikapitulin määräyksiä ja ohjeita noudattaen.

KORONATIEDOTE 17.12.2020

Toimimme edellisen tiedotteen mukaisesti 18.1.2021 saakka, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomikapitulin määräyksiä ja ohjeita noudattaen.

KORONATIEDOTE 1.12.2020

Koronapandemia on alueellamme edennyt leviämisvaiheeseen. Sen vuoksi olemme joutuneet perumaan monta eri tilaisuutta ja jumalanpalvelukset on siirretty verkon kautta kuunneltaviksi. Ne toteutetaan ilman paikan päällä olevaa seurakuntaa. Linkki löytyy seurakunnan kotisivuilta.

Kirkolliset toimitukset, kuten kasteet ja vihkimiset, pyritään järjestämään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa. Niissä voi olla samanaikaisesti paikalla 10 osanottajaa ja lisäksi suntio, kanttori ja pappi. Poikkeuksen tekee hautaan siunaaminen, jossa voi olla hieman enemmän osanottajia, jos kahden metrin turvavälejä ja muita turvaohjeita kyetään noudattamaan. Tämä pätee myös seurakunnan tiloissa pidettävään muistotilaisuuteen. Tilaisuuden tulee kuitenkin olla pienimuotoinen. Sekä osanottajat että työntekijät käyttävät maskia.

Päiväkerhot ja perhekerho toimivat edelleen, mutta siten että paikalla voi olla yhteensä vain 10 henkilöä, joista kaksi on ohjaajaa. Sekä päiväkerhoon että perhekerhoon on ilmoittautuminen. Aikuisten tulee pitää maskia, myös vanhempien, jotka tuovat lastansa kerhoon. Maskeja on saatavilla seurakunnan tiloissa.

Kirkkokuoro ja lapsikuoro ovat tauolla. Toiminta jatkuu, kun se on turvallista.

Kirkkoherranvirastoon ja taloustoimistoon voi ottaa yhteyttä ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Osallistumista toimituksiin on vältettävä, mikäli on vähäisiäkään flunssa- tai hengitystieoireita. Riskiryhmiin kuuluvien toivotaan käyttävän omaa harkintaa. Vastuu osallistumisesta ja ohjeitten noudattamisesta on jokaisella osallistujalla myös itsellään.

Ajantasainen tieto seurakunnan toiminnasta ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kotisivuilla.

Oulaisten kirkon alttari Oulaisten kirkon alttari

Ehtoollishetkiä Oulaisten kirkossa

5.2.2021 20.43

Monet ovat kaivanneet pääsyä Herran pyhälle ehtoolliselle. Oulaisten kirkossa aloitetaan pienimuotoisia ehtoollisen viettoja ennakkoilmoittautumisella. Kerralla kirkkoon pääsee 10 seurakuntalaista ja ehtoollishetki kestää alle puoli tuntia. Ehtoollishetkiä järjestetään puolen tunnin välein, mikäli osallistujia on. Ehtoollishetket pidetään sunnuntaisin klo 12 alkaen ja keskiviikkoisin klo 18.30 alkaen. Ehtoollishetket alkavat su 14.2.  ja seuraavat ovat ke 17.2.

Ehtoollishetkiin voi ilmoittautua Oulaisten seurakunnan kirkkoherranvirastoon, puhelimella numeroon 08 4797 420 (ma, ti, to, pe klo 9-12) tai sähköpostilla osoitteeseen oulainen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi. Sunnuntaita varten ilmoittautuminen pe klo 12 mennessä ja keskiviikkoa varten ti klo 12 mennessä. Ehtoollishetkistä ilmoitetaan jatkossa seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa ja nettisivuilla.