Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten vaiheittainen purkaminen aloitetaan Oulaisten seurakunnassa 1.6.2020 alkaen valtioneuvoston ja ev.-lut. kirkon piispojen antamien linjausten ja ohjeitten puitteissa.

Oulaisten seurakunnan toiminnasta 1.8.2020 alkaen

Oulaisten seurakunnan toiminnasta 1.6.2020 alkaen

Ohje kirkkoon tulijalle 1.6.2020 alkaen'

Ohje seurakuntakotiin tulijalle

Ohje seurakuntakotiin Siukkikseen tulijalle 1.6.2020 alkaen

Kuva Oulaisten kirkosta pyhäinpäivänä

Kaksi jumalanpalvelusta pyhäinpäivänä

13.10.2020 11.32

Oulaisten seurakunnassa järjestetään tänä vuonna pyhäinpäivänä kaksi jumalanpalvelusta, joissa muistetaan edellisen pyhäinpäivän jälkeen kuolleita ja sytytetään heidän muistolleen kynttilät. Jumalanpalvelukset ovat lauantaina 31.10.2020 klo 17 ja klo 19. Näin varmistetaan se, että kaikki halukkaat pystyvät osallistumaan jumalanpalvelukseen. Kirkossa voi rajoitusten vuoksi olla enintään 120 henkilöä yhtä aikaa.

Ensimmäiseen jumalanpalvelukseen kutsutaan ne omaiset, joiden läheinen on kuollut ensimmäisen puolen vuoden aikana eli 31.3.2020 mennessä. Jälkimmäinen on tarkoitettu 1.4.2020 jälkeen kuolleitten omaisille. Lähiomaisille lähetetään kutsut, joissa mainitaan, kumpaan jumalanpalvelukseen heidän toivotaan osallistuvan. Jumalanpalvelukset lähetetään myös videoituina Oulaisten seurakunnan YouTube-kanavalla. Lähetystä voi seurata vain suorana. Jumalanpalveluksia voi kuunnella myös Oulaisten seurakunnan nettisivujen kautta.