Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten vaiheittainen purkaminen aloitetaan Oulaisten seurakunnassa 1.6.2020 alkaen valtioneuvoston ja ev.-lut. kirkon piispojen antamien linjausten ja ohjeitten puitteissa.

Oulaisten seurakunnan toiminnasta 1.8.2020 alkaen

Oulaisten seurakunnan toiminnasta 1.6.2020 alkaen

Ohje kirkkoon tulijalle 1.6.2020 alkaen'

Ohje seurakuntakotiin tulijalle

Ohje seurakuntakotiin Siukkikseen tulijalle 1.6.2020 alkaen

Ohje seurakuntakodille Siukkikseen tulijalle 1.6.2020 alkaen

27.5.2020 16.38

Siukkisen tiloissa enimmäisväkimäärä on 10 henkilöä. Enimmäisväkimäärä on suhteutettu tilan kokoon annettujen viranomaismääräysten mukaisesti.

Osallistumista on vältettävä, mikäli on flunssa- tai hengitystieoireita. Riskiryhmiin kuuluvien toivotaan käyttävän omaa harkintaa. Vastuu osallistumisesta ja ohjeitten noudattamisesta on jokaisella osallistujalla myös itsellään.

Seuraavilla käytännön ohjeilla ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä Siukkiksen tiloissa:

Tiloihin tullessa pese kädet vedellä ja saippualla. Kädet kannattaa pestä erityisesti aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Käytä käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.

Älä kättele, voit tervehtiä myös muulla tavalla.

Biljardia pelatessasi käytä samaa biljardikeppiä koko pelin ajan. Jos biljardikeppiä joudutaan vaihtamaan kesken pelin toiselle henkilölle, pyyhkäise keppi käsihuuhteella.

Ennen poislähtöäsi muista vielä pestä kädet.