Koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten vaiheittainen purkaminen aloitetaan Oulaisten seurakunnassa 1.6.2020 alkaen valtioneuvoston ja ev.-lut. kirkon piispojen antamien linjausten ja ohjeitten puitteissa.

Oulaisten seurakunnan toiminnasta 1.8.2020 alkaen

Oulaisten seurakunnan toiminnasta 1.6.2020 alkaen

Ohje kirkkoon tulijalle 1.6.2020 alkaen'

Ohje seurakuntakotiin tulijalle 1.6.2020 alkaen

Ohje seurakuntakotiin Siukkikseen tulijalle 1.6.2020 alkaen

Ohje seurakuntakotiin tulijalle 1.6.2020 alkaen

27.5.2020 16.36

Seurakuntakodissa järjestettävissä julkisissa tilaisuuksissa, joissa seurakunta on järjestäjänä, enimmäisväkimäärä on 65 henkilöä. Yksityistilaisuuksissa, kuten muistotilaisuuksissa, enimmäisväkimäärä on 50.

Osallistumista on vältettävä, mikäli on vähäisiäkään flunssa- tai hengitystieoireita. Riskiryhmiin kuuluvien toivotaan käyttävän omaa harkintaa. Vastuu osallistumisesta ja ohjeitten noudattamisesta on jokaisella osallistujalla myös itsellään.

Seuraavilla käytännön ohjeilla ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä seurakuntakodin tiloissa:

Tiloihin tullessa pese kädet vedellä ja saippualla. Kädet kannattaa pestä erityisesti aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Käytä käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.

Älä kättele, voit tervehtiä, kertoa osanottosi tai onnitella myös muulla tavalla.

Suositellaan pöydissä istumista perhekunnittain. Istumapaikoissa on huomioitu turvavälit  jo valmiiksi.

Osallistujia pyydetään käyttämään omaa virsikirjaa tai nettivirsikirjaa: Virsikirja.fi. Tarvittaessa tilaisuuden virret/laulut voidaan heijastaa tietokoneen kautta valkokankaalle.

Käytä käsihuuhdetta ennen ruoka-annoksen ottamista. Kannattaa jonottaessakin muistaa turvaväli 1-2 m.

Jos sinulla on kysyttävää ohjeistuksessa, kysy rohkeasti tarkennuksia henkilökunnalta.