Vuonna 1970 Oulaisissa rippikoulun käyneitten juhla 23.8.2020

10.1.2020 10.39

kirkkologo_THUMB.jpg

Oulaisten seurakunta kutsuu kaikki 50 vuotta sitten rippikoulun käyneet yhteiseen juhlaan Oulaisten kirkkoon ja seurakuntakodille sunnuntaina 23.8.2020 klo 10 alkaen. Messun jälkeen on valokuvaus ja juhlalounas sekä muuta yhteistä ohjelmaa seurakuntakodilla. Myös puoliso tai muu läheinen on tervetullut.

Juhlaan osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan Oulaisten kirkkoherranvirastolle viimeistään 10.8.2020, sähköpostitse: oulainen.kirkkoherranvirasto@evl.fi tai puhelimitse: 08-4797420. Juhlalounaan ja valokuvauksen maksu kerätään juhlan yhteydessä.

EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi jokaisen rippikoulun käyneen tavoittaminen henkilökohtaisella kutsulla on tullut selvästi haastavammaksi. Tämän vuoksi pyydetään tietoa juhlasta levittämään mahdollisimman monelle, jota asia saattaisi koskea, vaikket itse juuri tähän ikäluokkaan kuuluisikaan.

Mikäli haluat osallistua päivän ohjelman suunnitteluun, pyydetään sinua ilmoittautumaan Oulaisten kirkkoherranvirastolle 30.4. mennessä (yhteystiedot yllä). Suunnittelutyöryhmä kokoontuu erikseen sovittavana ajankohtana.