KORONATIEDOTE 15.1.2021

Toimimme 1.12.2020 annetun tiedotteen mukaisesti 1.2.2021 saakka, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomikapitulin määräyksiä ja ohjeita noudattaen.

KORONATIEDOTE 17.12.2020

Toimimme edellisen tiedotteen mukaisesti 18.1.2021 saakka, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomikapitulin määräyksiä ja ohjeita noudattaen.

KORONATIEDOTE 1.12.2020

Koronapandemia on alueellamme edennyt leviämisvaiheeseen. Sen vuoksi olemme joutuneet perumaan monta eri tilaisuutta ja jumalanpalvelukset on siirretty verkon kautta kuunneltaviksi. Ne toteutetaan ilman paikan päällä olevaa seurakuntaa. Linkki löytyy seurakunnan kotisivuilta.

Kirkolliset toimitukset, kuten kasteet ja vihkimiset, pyritään järjestämään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa. Niissä voi olla samanaikaisesti paikalla 10 osanottajaa ja lisäksi suntio, kanttori ja pappi. Poikkeuksen tekee hautaan siunaaminen, jossa voi olla hieman enemmän osanottajia, jos kahden metrin turvavälejä ja muita turvaohjeita kyetään noudattamaan. Tämä pätee myös seurakunnan tiloissa pidettävään muistotilaisuuteen. Tilaisuuden tulee kuitenkin olla pienimuotoinen. Sekä osanottajat että työntekijät käyttävät maskia.

Päiväkerhot ja perhekerho toimivat edelleen, mutta siten että paikalla voi olla yhteensä vain 10 henkilöä, joista kaksi on ohjaajaa. Sekä päiväkerhoon että perhekerhoon on ilmoittautuminen. Aikuisten tulee pitää maskia, myös vanhempien, jotka tuovat lastansa kerhoon. Maskeja on saatavilla seurakunnan tiloissa.

Kirkkokuoro ja lapsikuoro ovat tauolla. Toiminta jatkuu, kun se on turvallista.

Kirkkoherranvirastoon ja taloustoimistoon voi ottaa yhteyttä ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Osallistumista toimituksiin on vältettävä, mikäli on vähäisiäkään flunssa- tai hengitystieoireita. Riskiryhmiin kuuluvien toivotaan käyttävän omaa harkintaa. Vastuu osallistumisesta ja ohjeitten noudattamisesta on jokaisella osallistujalla myös itsellään.

Ajantasainen tieto seurakunnan toiminnasta ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kotisivuilla.

kirkkologo_THUMB.jpg

Vuonna 1970 Oulaisissa rippikoulun käyneitten juhla 23.8.2020

10.1.2020 10.39

Oulaisten seurakunta kutsuu kaikki 50 vuotta sitten rippikoulun käyneet yhteiseen juhlaan Oulaisten kirkkoon ja seurakuntakodille sunnuntaina 23.8.2020 klo 10 alkaen. Messun jälkeen on valokuvaus ja juhlalounas sekä muuta yhteistä ohjelmaa seurakuntakodilla. Myös puoliso tai muu läheinen on tervetullut.

Juhlaan osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan Oulaisten kirkkoherranvirastolle viimeistään 10.8.2020, sähköpostitse: oulainen.kirkkoherranvirasto@evl.fi tai puhelimitse: 08-4797420. Juhlalounaan ja valokuvauksen maksu kerätään juhlan yhteydessä.

EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi jokaisen rippikoulun käyneen tavoittaminen henkilökohtaisella kutsulla on tullut selvästi haastavammaksi. Tämän vuoksi pyydetään tietoa juhlasta levittämään mahdollisimman monelle, jota asia saattaisi koskea, vaikket itse juuri tähän ikäluokkaan kuuluisikaan.

Mikäli haluat osallistua päivän ohjelman suunnitteluun, pyydetään sinua ilmoittautumaan Oulaisten kirkkoherranvirastolle 30.4. mennessä (yhteystiedot yllä). Suunnittelutyöryhmä kokoontuu erikseen sovittavana ajankohtana.