Muistojen rippikoulu - Vuonna 1972 Oulaisissa rippikoulun käyneitten tapaaminen

17.6.2022 19.20

Oulaisissa 50 vuotta sitten rippikoulun käyneitten tapaaminen järjestetään Oulaisten kirkossa ja seurakuntakodilla sunnuntaina 28.8.2022 klo 10 alkaen. Jumalanpalveluksen jälkeen on valokuvaus ja lounas sekä yhteistä ohjelmaa seurakuntakodilla. Tilaisuuteen kutsutaan myös isosia ja muuta ripareilla ollutta henkilökuntaa. Myös puoliso tai muu läheinen on tervetullut.

Tapaamiseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan Oulaisten kirkkoherranvirastoon viimeistään 18.8.2022, sähköpostitse: oulainen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi tai puhelimitse: 08-4797420. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan yhteystiedot (puhelinnumero ja s.postiosoite) ja mahdolliset erityisruokavaliot. Lounaan ja valokuvauksen maksu kerätään juhlan yhteydessä.

EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi jokaisen rippikoulun käyneen tavoittaminen henkilökohtaisella kutsulla on tullut haastavammaksi. Tämän vuoksi tietoa kokoontumisesta pyydetään kertomaan mahdollisimman monelle, jota asia saattaisi koskea, vaikkei itse juuri tähän ikäluokkaan kuuluisikaan.

Lämpimästi tervetuloa Muistojen rippikoulu -tapahtumaan, rippikoululaiset, isoset ja muu henkilökunta läheisineen!