Kummisunnuntai järjestettiin etänä.

Päivän tehtävät:
Sunnuntaina klo 10 kuuntele jumalanpalvelus Oulaisten kirkosta tai jostain muualta) yksin tai kummisi kanssa. (Huom. Oulaisten kirkosta ei voi kuunnella muuna ajankohtana!)
Mieti kuunneltuasi vastaukset näihin kysymyksiin kummisi kanssa:
1. mikä oli tutuin virsi?
2. mikä oli paras virsi?
3. kertokaa vähintään yksi asia, josta Matti pappi puhui saarnassa?
4. kertokaa vähintään kaksi asiaa, jona puolesta rukoiltiin?

Katsokaa kummisi kanssa video youtubestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joka on ohjeiden vieressä ja keskustelkaa näistä asioista:
5. riparilainen kerro kummille vähintään 1 hyvä asia kummista?
6. kummi kerro riparilaiselle vähintään 1 hyvä asia riparilaisesta?
7. mitä riparilainen toivot kummin pitävän sinuun yhteyttä?
8. jakakaa joku yhteinen muisto, jota olette yhdessä tehneet / kokeneet?
9. keksikää vähintään 1 yhteinen tekeminen, jota teette kummin kanssa tämän vuoden aikana?
10. kummi kerro riparilaiselle joku tilanne, jolloin olet rukoillut?
11. jos olette samassa paikassa niin ottakaa yhteinen selfie

Palauta tehtävät 1-4 ja 9 seuraavasti: laittamalla vastaukset Tumelle wa-viestillä / sähköpostilla.

Jos et ole vielä palauttanut tehtäviä niin tee ne mahdollisimman pian ja ilmoita siitä myös Tumelle, kiitos.

Jos on kysyttävää niin ole yhteydessä Tumeen (puh. 044 5797 451) whatsapin, soiton tai viestin kautta. Voit myös laittaa Tumelle sähköpostia: tuomas.saarela@evl.fi.