Riparit 2021:

Rippikoulujen aloitustilaisuus sunnuntaina oli 22.11. Oulaisten kirkossa.
Kotiin tulleeseen kirjeeseen oli tullut valitettavasti väärä päivämäärä eli muuta rippikoulutilaisuutta ei ole enää tänä vuonna!

Sunnuntaina 22.11. jaettiin rippikouluun ilmoittautumislomakkeet ja poissaolijoille lomake lähetettiin kotiin postin kautta. Jos et ole saanut lomaketta niin kysy sitä Tumelta yläkoululla torstaisin.
HUOM. Lomake tulee palauttaa 3.12. mennessä ja niiden tietojen perusteella tehdään leirijako. Lomakkeen voit palauttaa Tumelle torstaisin klo 10.45 - 12 yläkoululla ruokalan aulassa tai tuomalle sen kirjekuoressa srk-kodin vihreään postilaatikkon.

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia

rippikouluun liittyvä kuviot risti ja kala
risti ja kala
YouTube-video

Rippijuhlia vietetään rippikoulun käyneen ja konfirmoidun nuoren kunniaksi. Nuorelle rippijuhlat ovat tärkeä aikuistumisjuhla.

Rippijuhlien järjestäminen

Oulaistenkatu 59