Riparit 2021, kevään / kesän 2021 aikatauluja:

Kaikille yhteiset tapaamiset, jotka koskevat kaikkia vuoden 2021 rippikoululaisia:
31.1. oli sanajp ja kummisunnuntai. Tarkemmat ohjeet löydät täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä
21.3. srk-päivä  järjestetään etänä, ohjeet täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja myös ripariryhmien whatsapp ryhmissä.

1. riparilaiset:
ryhmäkuvan voi hakea 14.4. lähtien Oulaisten 1-kuvaamosta ne, jotka sen maksoivat

2. riparin aikataulut:
Riparin ruokamaksut tulevat kotiin vasta viikolla 23.
Konfirmaatioharjoitus pe 18.6. klo 16 kirkossa
19.6. konfirmaatio klo 14 kirkossa, riparilaiset paikalle klo 13. Konfirmaatioon voi tulla korkeintaan 3 vierasta, 1 kummi / muu läheinen saa tulla nuorta siunaamaan.

3. riparin aikataulut:
23. - 24.6. päiväripari srk-koti / Siukkis
28.6. - 2.7. leirijakso Hammasniemessä Haapavedellä
3.7. konfirmaatio klo 14 kirkossa

4. Ryhmän aikataulut:
Kaikki yhteiset tapaamiset on pidetty. Hoida omat tehtäväsi kuntoon niin saat todistuksen ja Raamatun itsellesi.

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia

rippikouluun liittyvä kuviot risti ja kala
risti ja kala
YouTube-video

Rippijuhlia vietetään rippikoulun käyneen ja konfirmoidun nuoren kunniaksi. Nuorelle rippijuhlat ovat tärkeä aikuistumisjuhla.

Rippijuhlien järjestäminen

Oulaistenkatu 59