Riparit vuonna 2019

Info tilaisuus vuoden 2019 ripareista pidettiin sunnuntaina 4.11.2018 kirkossa.

Kaikkien ensi vuonna riparin käyvien tulee palauttaa riparille ilmoittautumiskaavake, huom. myös muualla kuin Oulaisissa riparileirille osallistuvien.

Ilmoittautumiskaavakkeita jaossa seuraavan kerran yläkoululla 15.11.  Kaavake tulee palauttaa kirjekuoressa mahdollisimman pian seurakuntakodin vihreään postilaatikkoon, joka lasten ja nuorten tilojen ulko-oven vieressä.

Ilmoittautumiskaavake kannattaa täyttää huolellisesti, sillä niiden tietojen perusteella jaetaan ensi vuoden riparilaiset kolmelle leirille. 1. Leiri pidetään hiihtolomalla, 2. ja 3. Leirit pidetään kesäkuussa. Muualla kuin Oulaisissa leirille osallistuvat tulevat olemaan 4. Leiri porukka. Seurakuntaan tutustumiskäynnit suoritetaan ensi vuoden puolella ripariryhmissä.

Leirijako vuoden 2019 ripareille julkistetaan torstaina 29.11. yläkoululla ja jokaiselle jaetaan silloin oman leirin aikataulut.

2018 riparilla olleet:

1. ja 2. ryhmäläiset:
ryhmät konfirmoitu, ryhmäkuvat haettavissa Oulaisten kuvaamosta (Veikon Koneen alakerrassa)

3. ryhmän päivämääriä:
ryhmäkuvan voi hakea Oulaisten kuvaamosta (Veikon Koneen alakerrasta) 20.9. alkaen

Ripariuudistuksesta voit lukea lisää täältä.

Riparit, Raamattu ja kynttilä
Oulaistenkatu 59
86300 Oulainen
vs. kirkkoherra
Keskuskatu 9
86300 Oulainen

Matti Hirvilammin sijainen 1.9.2018 - 30.6.2019.