Kesäillan sävelet

Hengellistä kansanmusiikkia - Ryyppymäki String Band

Kesäillan sävelet -musiikkisarja tuo Oulaisten kesään monipuolisen ja raikkaan taiteellisen tuulahduksen. Samalla saadaan levähtää Jumalan ikiaikaisen sanan lupauksissa. Tällä viikolla on vuorossa hengellistä kansanmusiikkia Ryyppymäki String Bandin johdolla.

Kesäillan säveliä kuullaan juhannuksen jälkeiseltä viikolta elokuun puoleen väliin joka keskiviikko klo 18 joko Oulaisten kirkossa tai seurakuntakodilla. Tilaisuuden yhteydessä on lyhyt kesäillan hartaus. Yhteensä tilaisuuden kokonaiskesto on noin tunti.

Kesäillan sävelet -musiikkisarjan järjestävät yhteistyössä Oulaisten seurakunta, Oulaisten musiikkiviikot, Oulaisten kaupunki, Wanha woima ja Oulaisten kulttuurin tuki ry. Ole sinäkin mukana!