Tuoppi pub Oulaistenkatu 40

Kauneimmat joululaulut Tuoppi pub

Joulu on lapsen juhla. Jouluna maailmaan syntyi Vapahtaja tuomaan toivon koko maailmalle.

Näemme tulevaisuutemme edelleen lasten kautta – ja syystä. Maailman tulevaisuus lepää sen varassa, että lapsemme saavat rakkautta, turvaa, koulutuksen ja terveydenhoitoa. Tiedämme, että niiden puute johtaa köyhyyteen ja kurjuuteen.

Lahjasi on tärkeä. Se voi muuttaa elämän. Kauneimpien Joululaulujen keräystuotolla Suomen Lähetysseura tukee kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ja toivoa. Työ kohdistuu erityisesti tyttöjen, vähemmistöjen ja vammaisten lasten tukemiseen muun muassa Nepalissa, Kambodžassa, Kolumbiassa, Angolassa ja Pakistanissa.

Tervetuloa laulamaan yhdessä!

vs. kirkkoherra
Keskuskatu 9
86300 Oulainen

Matti Hirvilammin sijainen 1.9.2018 - 30.6.2020.

Lastenohjaaja-lähetyssihteeri
Oulaistenkatu 59