Kesäillan sävelet

Riikka Yli-Kotila, kanteleet

Kesäillan sävelet -musiikkisarja tuo Oulaisten kesään monipuolisen ja raikkaan taiteellisen tuulahduksen. Samalla saadaan levähtää Jumalan ikiaikaisen sanan lupauksissa.

Kesäillan säveliä kuullaan juhannuksesta elokuun puoleen väliin joka viikko klo 18 joko Oulaisten kirkossa tai seurakuntakodilla. Tilaisuuden alussa on lyhyt kesäillan hartaus. Yhteensä tilaisuuden kokonaiskesto on noin tunti ja siihen on vapaa pääsy.

Kesäillan sävelet -musiikkisarjan järjestävät yhteistyössä Oulaisten seurakunta, Oulaisten musiikkiviikot, Oulaisten kaupunki, Jokilaaksojen musiikkiopisto, Oulaisten nuorisokuoro, Wanha woima ja Jokilaaksojen kamarimusiikkiyhdistys. Ole sinäkin mukana!

Kirkko, Hautausmaa

Ehtoosoitto

Ehtoosoitto kirkon rappusilta klo 18. Oulaisten Puhallinorkesterin soittajat. Säävaraus.

Apostolien päivä, "Herran palveluksessa"